Galaxy Note 10 donosi triput brže punjenje

Samsung, Vijesti

Samsung će ako se budu držali ustaljena plana, krajem ljeta predstaviti novi Galaxy Note 10. Svježe informacije najavljuju triput brže punjenje dosad, brže i od Huawei P30 Pro 40W Super Charge punjenja.

Prije neki dan svijet je obišla neslužbena informacija da Galaxy Note 10 iz Samsunga neće imati fizičke gumbe ni 3.5 mm audio izlaz. To nam se i nije naročito svidjelo ali su u međuvremenu svježije informacije opovrgnule prvi minus.

Navodno će ipak zadržati klasične fizičke gumbe na okviru ali će vrlo izgledno zaista otpustiti dosad tradicionalni 3.5 mm audio izlaz. U tom su pogledu odolijevali duže od svih ostalih, a bilo bi lijepo kad bi ustrajali i dalje.

Premda im se mora priznati da već jako dugo svoje top modele redovito opremaju bežičnim punjenjem, Samsung je u zadnje vrijeme svojim 18W punjenjem poprilično zaostajao za konkurencijom.

Ove se godine nešto mijenja pa imamo Galaxy A70 s 25W brzim žičnim punjenjem, a prije neki dan su predstavili svoje PD module s podrškom za čak 100W punjenje

Galaxy Note 10 će prema novom tweetu poznatog leakstera donijeti triput brže punjenje od dosadašnjeg. Slika Leonarda Da Vincia na sebi nosi brojke 101101 pa iako to na prvu ne govori ništa, navodno nosi skrivenu poruku.

Da Vinci je naime, kodno ime za Galaxy Note 10, a 101101 u binarnom jeziku označava brojku 45. Ako će doista biti tako, s 45W punjenjem, Note 10 će nadmašiti i 40W Super Charge punjenje koje podržava najveći rival Huawei P30 Pro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *