Galaxy S10 5G stiže 5.aprila s još većim zaslonom i 4500 mAh baterijom

Samsung, Vijesti

Samsung je i službeno potvrdio datum lansiranja četvrte varijante Galaxy S10 uređaja za 5. aprila. Tada će naime, otpočeti prodaja Galaxy S10 5G uređaja, koji će osim te ključne značajke jasno istaknute u svojem imenu, donijeti poboljšanja i na drugim poljima.

Za one koji to ne znaju, pri predstavljaju Galaxya S10 u San Franciscu, Samsung je najavio svojeg borca i za predstojeću nam 5G utrku. Galaxy S10 5G bit će opremljen još većim Dynamic AMOLED zaslon, tu u 6.7-inčnoj dijagonali i naravno opet u QHD+ rezoluciji, čitačem otisaka ispod zaslona, vrlo malo mesa uokolo i dvostrukom hole punch selfie kamerom. 

Bit će to komad telefona, što će se na sreću odraziti i na kapacitet baterije, koji će porasti do 4500 mAh, dok Galaxy S10+ recimo ima 4100 mAh pa valjda valja računati na sličnu autonomiju.

Ispod haube će imati iste iznutrice – isti pogonski čip, 8GB RAM-a i 256GB proširive podatkovne memorije u zadanom modelu. 

Na leđima, nosi istu trostruku kameru kao S10 i S10+.

Osnovna je dakle razlika u podršci za 5G mreže, a predstavljanjem uređaja 5.4. odnosno za manje od dva tjedna, Samsung želi biti prvi komercijalno lansirati 5G telefon.

Koliko je svijet spreman za 5G je posve drugi par cipela i hoće li uskoro biti dostupan i kod nas, zasad nemamo informacija.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *