Galaxy S10 dobio LED obavijesti

Samsung, Vijesti

Samsungovi Galaxy S10 momci su super ali nemaju notifikacijsku LED-icu, koju mnogi među vama i dalje cijene. Besplatna aplikacija Holey Light sada prsten oko selfie kamere pretvara u pravo notifikacijsko svjetlo, koje raznim bojama upozorava na pristigle obavijesti. 

Otkako su se pojavili natržištu priča se o tome kako će Samsung ili netko treći iskoristiti taj prsten oko selfie kamere za implementaciju notifikacijskog svjetla koje tim uređajima nedostaje. Samsung valjda još uvijek radi na tom rješenju, a možda ih i ova besplatna aplikacija neokrunjenog kralja rootanja skrivenog iza nadimka chainfire, inspirira da i sami ovo ponude nekom budućom softverskom nadogradnjom.

Nakon što je osmislio super cool aplikaciju Hidey Hole, koja na jednom mjestu nudi hrpu wallpapera za maskiranje tih rupica u zaslonu Galaxya S10 i ekipe, chainfire je sad u Trgovini Play ponudio i Holey Light koja na Galaxy S10 trojac donosi značajku, koja mnogima nedostaje.  Aplikacija je zasad u beta fazi i radi na svim Galaxy S10 telefonima, koji ne moraju biti rootani.

Nakon instalacije pratite upute na zaslonu kako biste aplikaciji dali potrebne pristupe i to je to.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *