OnePlus i OnePlus 7 Pro, bit će najbrži Android na benchmarku testu ikad

OnePlus, Vijesti

Do službenog je predstavljanja ostalo točno dva tjedna, a onda ćemo i službeno upoznati novi OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro, koji će biti opremljen novom trostrukom kamerom. Upravo je kamera u fokusu svježeg teasera na OnePlus Twitter profilu. Imamo širokokutne i telefoto kamere. Na Geekbenchu je usput odvalio najbolji multi-core rezultat u Android svijetu.

S obzirom na baražu OnePlus vijesti koja leti blogosferom teško da ste propustili doznati da OnePlus 14.5. predstavlja novi OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro. Ovaj potonji će imati novi zaslon s 90Hz osvježenjem i bez distrakcija u obliku zuba i rupica. Uz to će imat i trostruku kameru na leđima, za koju njihov direktor tvrdi da je rame uz rame s najboljima u premium segmentu.

Na Twitteru su sad objavili nekoliko fotografija snimljenih njegovom trostrukom kamerom pa bacite oko na impresivne rezultate širokokutnom i telefoto kamerom:

U međuvremenu je Geekbench objavio svježu top listu rezultata po kojima je OnePlus 7 Pro GM1917 na multicore testu odvalio najbolji rezultat u Android svijetu ikad – 11012 čime je nadomak Geekbench rekordera iPhonea Xs Max s 11,515 bodova. U single-core performansama ipak nije tako sjajan pa je zauzeo 4. mjesto iza Galaxy S10 familije.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *