Predstavljamo:Samsung Galaxy S10, S10 Plus, S10e i S10 5G.

Samsung, Vijesti

Danas je Samsung najavio Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e i Galaxy S10 5G , flagship telefonskih uređaja koji čine vodeću seriju tvrtke za 2019. Svježi hardver tvrtke Samsung isporučuje iterativna ažuriranja dizajna i uključuje tone silicija za uživanje u uređaju.

Obitelj Samsung Galaxy S10  uključuje osnovni skup zajedničkih značajki, kao što su višestruke kamere, uz minimalne promjene koje razlikuju različite modele. Još važnije, različite veličine i cijene znače da će biti lakše nego ikada pronaći pravi telefon.

Samsungovi novi telefoni nose najnapredniji dizajn: metalni okvir sa staklenim pločama sprijeda i straga. Ove godine Samsung ima aluminijski okvir i Gorilla Glass 6 sprijeda i straga. Svaka ploča je zakrivljena i savršeno se uklapa u okvir. S8 i S9 serija je očitije krivulje, gdje oni iz S10 serije su suptilnije. Kao vodeći modeli, S10 leglo se nalazi s najboljim metalom i staklom tvrtke Apple, Huawei i LG .

Samsung Galaxy S10: Tri definirana stupa

Samsung je priopćio kako je usredotočen na tri glavne karakteristike koje razvijaju obitelj S10: zaslon, kamera i performanse. Svaka je sama po sebi važna i zajedno čine neodoljivu cjelinu.

Samsung Galaxy S10 ima omjer zaslona i tijela od 93,1 posto.

Samsungovi novi Dynamic AMOLED zasloni za seriju Galaxy S10 su svjetliji, imaju veći kontrast i još uvijek su učinkoviti. Zaslon svakog telefona ima selfie kamerom u otvoru ekrana, ali ostatak senzora nalazi se ispod stakla. Samsung to zove Infinity-O zaslon.

Galaxy S10e ima 5.8-inčni zaslon s Full HD rezolucijom, Galaxy S10 ima 6.1-inčni zaslon s Quad HD + rezolucijom, dok Galaxy S10 Plus ima 6.4-inčni Quad HD + zaslon. Galaxy S10 5G ima veliki 6,7-inčni Quad HD + zaslon. Sva četiri usvajaju omjer širine i visine zaslona 19: 9, što čini omjer zaslona od tijela do 93,1 posto.

Telefoni su opremljeni  ultrazvučnim čitačima otisaka prstiju na zaslonu , koji čitaju 3D sliku vašeg palca kroz staklo i pohranjuju informacije u siguran Knox modul na telefon. Zasloni također imaju poboljšanu kontrolu plavog svjetla. Samsung tvrdi da smanjuje naprezanje očiju za 42 posto, a Gorilla Glass 6  za zaštitu.

Samsung Galaxy S10

Fotoaparati su još jedan ključni aspekt linije Galaxy S10. S10e ima dvije stražnje kamere, S10 i S10 Plus imaju tri stražnje kamere, a S10 5G će imati četiri stražnje kamere. Svi oni koriste A.I na uređaju koja može prepoznati predmete i prizore, te dati prijedloge u radu.

Prednja kamera Galaxy S10 može snimati 4K video.

Na Samsung Galaxy S10 i S10 Plus naći ćete iznimno široku 16MP kameru s 123-stupanjskim vidnim poljem, širokokutni 12MP fotoaparat s vidnim poljem od 77 stupnjeva i telefoto 12MP kameru s 45 stupnjeva. – stupanj vidnog polja. Softver fotoaparata neprimjetno se prebacuje s objektiva na objektiv dok korisnici povećavaju i smanjuju prikaz. Dvije najvažnije značajke su poboljšani bokeh za portretno snimanje i noćni način snimanja. S10e ispušta telefoto kameru, dok S10 5G dodaje fotoaparat s vremenom leta. Svi su sposobni snimiti 4K video u HDR10 + .

Na prednjoj strani svi telefoni imaju kameru od 10 piksela od 10 piksela koja može snimati 4K video. S10 Plus dodaje kameru dubine 8MP za autoportrete.

Za performanse, linija Galaxy S10 radi na Qualcomm Snapdragon 855 procesoru s RAM-om u rasponu od 6GB do 12GB, te pohranom u rasponu od 128GB i 1TB.

Baterije rade od 3.100mAh, 3.400mAh, 4.100mAh i 4.500mAh za S10e, S10, S10 Plus i S10 5G. Samsung tvrdi da svaki može trajati cijeli dan. Svi podržavaju brzo bežično punjenje , kao i obrnuto bežično punjenje dodatne opreme.

Zaokružujući izvedbene kategorije, serija S10 isporučuje se s Cat20 LTE  s QAM256 i 4 × 4 MIMO.Sposobni su doseći (teoretsku) maksimalnu brzinu preuzimanja od 2.9Gbps ​​preko LTE-Advanced 4G mreža.

Značajke uloga stolova su prisutne i prikazane

Galaxy S10 serija nosi preko mnogih značajki koje su napravile Samsung telefone popularne širom svijeta.

Svaki telefon je izrađen od aluminija i stakla i dolazi u crnoj, plavoj, zelenoj, bijeloj i ružičastoj boji.  S10e također dodaje žutu varijantu. S10 Plus također će biti dostupan u crnoj ili bijeloj keramičkoj završnoj obradi. Ovaj vrhunski materijal otporan je na ogrebotine i bit će dostupan u ograničenom broju.

Telefoni uključuju proširive pohrane putem microSD kartice, 3,5 mm priključak za slušalice i USB-C . U skladu s tradicijom, linija Galaxy S10 ima oznaku IP68 za zaštitu od elemenata . To znači da mogu biti u dubini od 1,5 m vode do 30 minuta.

Wi-Fi 6 znači brzu brzinu lokalne mreže.

Samsung kaže da će obitelj Galaxy S10 biti među prvima koji će se naći na brodu s Wi-Fi 6 . Wi-Fi 6 je brži i kompatibilniji s drugim Wi-Fi opremom u odnosu na Wi-Fi 5 i starije. Bluetooth 5.0 je uključen, kao i GPS / GLONASS za usluge lociranja širom svijeta.

Samsungov Knox softver čuva telefone. Bixby 2 je dostupan, s posvećenim gumbom na lijevoj strani serije Galaxy S10.

Samsunf Galaxy S10

Stereo zvučnici na Samsung Galaxy S10 obitelji su podešeni od strane AKG-a i podržavaju Dolby Atmos zvuk . Samsung je osigurao da su novi telefoni optimizirani za Unity gaming engine . Zajedno s novom komorom za hlađenje pare, obitelj S10 može se bolje natjecati s namjenskim uređajima za igranje kao što su Asus ROG Phone i Razer Phone 2 .

Android 9 Pie je osnovna platforma za ove telefone. Samsung mu je dao sjajni premaz s novim One UI , što smanjuje složenost korisničkog sučelja. Jedan UI se pojavljuje na starijim Galaxy S9  i  Note 9 telefonima, te će biti predinstaliran na S10 obitelj.

5G za vas

Samsung Galaxy S10 5G ima cjelokupni dizajn i većinu osnovnih specifikacija drugih telefona, uz nekoliko nadogradnji uređaja.

Za početak, zaslon je veći 6,7 ​​inča, a baterija je veća na 4,500mAh. S10 5G ima deblji smještaj baterije i antena potrebnih za 5G uslugu. Samsung je rekao da će telefonski softver biti dovoljno pametan da isključi 5G radio uređaje kada se ne nalaze u područjima pokrivenosti 5G. Kada nema 5G, telefon će se naravno vratiti na 4G LTE.

S10 5G dodaje dvije kamere time-of-flight (ToF) , jednu na prednjoj i jednu na stražnju stranu. To Samsungu omogućuje stvaranje točnijih crta vašeg lica radi sigurnog prepoznavanja lica putem selfie kamere. Na stražnjoj strani ToF kamera pomaže snimanje bokeha i portreta. To je čudovišni telefon, ali Samsung nije dao previše detalja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *