Samsung Galaxy A90 “notchless infinity-beskonačni ekran” sa pop-up kamerom

Samsung, Vijesti

Samsungova web stranica je objavila nekoliko stvari  (putem  GalaxyCluba ). Najznačajniji dio informacija je da Samsung planira objaviti još jedan flagship u liniji uređaja srednje klase Galaxy A: Samsung Galaxy A90.

Galaxy A90 bi bio gornji uređaj na srednjoj liniji, a Samsung Galaxy A50 , Galaxy A40 i Galaxy A30 ispod njega.

Prema Samsungovim službenim stranicama, Galaxy A90 će također imati “infinity- beskonačni zaslon”.

To bi moglo značiti mnogo stvari. Moglo bi se dogoditi da će Samsung Galaxy A90 biti prvi uređaj koji će se pojaviti na tržištu sa zaslonom New Infinity koji možete vidjeti na desnoj strani slike iznad. Ako je to slučaj, to bi značilo da će selfie kamera biti ili pop-up fotoaparat kao što smo vidjeli na Vivo Nexu ili fotoaparat koji je postavljen ispod ekrana.

Budući da bi se uistinu pod fotoaparatom samopokretnog zaslona pokazalo da nema drugog uređaja na tržištu, vjerojatno je da će Samsung koristiti pop-up kameru umjesto da uvede novu značajku u svoju liniju srednjeg dometa.

Međutim, može se dogoditi da Samsung ne smatra da je zaslon Infinity-O – koji se pojavljuje na Samsung Galaxy S10 – prikazan kao urezana ploča. Ako je to slučaj, onda bi Samsung Galaxy A90 mogao biti prvi uređaj izvan linije Galaxy S s mogućnošću izrezivanja rupa na prednjoj strani.

Za ono što vrijedi, i  Slashgear i česti leaker Ice Universe vjeruju da će Galaxy A90 imati pop-up kameru.

Da li će Samsung Galaxy A90 biti s pop-up selfie kamerom, ili će Samsung postaviti kameru ispod ekrana? Javite nam se u komentarima! Podijelite mišljenja!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *