Xiaomi Mi 9X stiže u aprilu

Vijesti, Xiaomi

Nakon što se pročulo da Redmi Note 7 Pro neće u ove europske krajeve, mnogi su pali u depresiju. Suze s lica bi im mogao skinuti nadolazeći Xiaomi Mi 9X, koji stiže uskoro, a već danas otkrivene su njegove impresivne specifikacije po cijeni od oko €220.

Xiaomi Mi 9X trebao bi po svojoj nomenklaturi trebao biti razvodnjena verzija Mi 9 perjanice, a to potvrđuju i danas procurjele specifikacije uređaja. Naime, on će imati 6.4″ FHD AMOLED zaslon s mini notchem na vrhu i 32MP selfie kamerom u njemu te čitačem otisaka pod zaslonom. Na leđima će nositi trostruku kameru sačinjenu od 48MP glavne, 13MP širokokutne i 8MP telefoto kamere.

Pogonski stroj ispod haube je Snapdragon 675, onaj isti kojeg ste očekivali u Redmiu Note 7 Pro s 6GB RAM-a i 64GB podatkovne memorije, a baterija mu je navodno kapaciteta 3300mAh s podrškom za 18W brzo punjenje.

Sve to, a zaista je više no dovoljno za baš svakog smartfondžiju, ovaj Mi 9X navodno će već u travnju ponuditi za tek 1699 yuana ili oko €220. Da. na putu do ovamo će ta cijena vjerojatno još ići gore ali opet ne toliko da i dalje ne bi bio super telefon u cjenovnom rangu ispod 2000kn.

Priča se i o Mi A3, koji bi trebao biti isti telefon ali na Android One platformi pa kome se što više sviđa.

Mislim da ga se isplati pričekati.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *